суббота, 30 сентября 2017 г.

: ТОП-3 рецепти дієтичних заправок для салатів, які замінять шкідливий майонез

Источник ТОП-3 рецепти дієтичних заправок для салатів, які замінять шкідливий майонез Дата (30.09.2017 15:53:00 +00:00)

Ці смачні і корисні соуси для салатів стануть чудовою альтернативою набридливому і шкідливому майонезу. Заправка – це те, без чого неможливий жоден салат. Адже хороший і смачний соус може повністю змінити блюдо: зробити його смачнішим і ароматним або підкреслити натуральний смак продуктів. Пропонуємо спробувати приготувати три наступних заправки для салатів та обрати свою найулюбленішу. Гірчично-медова заправка Цей соус підходить для будь-яких салатів з овочів. Його також можна подавати до курячих нагетсів і використовувати для маринування м'яса. Інгредієнти: 1/4 склянки діжонської гірчиці; 1/4 стакан рідкого меду; 1/4 склянки яблучного оцту (нефільтрованого); 1/4 чашки оливкової олії; 1 чайна ложка солі; 1/4 чайної ложки чорного перцю. Рецепт приготування: Насипати всі інгредієнти в банку з щільно закритою кришкою і добре струснути. Поставити в холодильник мінімум на півгодини перед подачею. Йогуртова заправка Відмінна заправка для салатів з курки. Її можна їсти як соус "дип" разом з овочами (соус, в якому обмочують їжу). Інгредієнти: 3/4 склянки грецького йогурту; 1 зубчик подрібненого часнику; 1/4 склянки свіжої рубаної петрушки; 1/4 середньої нарізаної цибулі; 2 столові ложки свіжої нарізаної зеленої цибулі; 1 чайна ложка солі; 1/4 чайної ложки чорного перцю; 2 чайні ложки діжонської гірчиці; сік 1/2 лимона (приблизно 2 столові ложки); 1/4 чашки-1/2 чашки маслин; Рецепт приготування: Змішати і збити всі інгредієнти для заправки в блендері до бажаної консистенції. Відправити в холодильник на 30 хвилин. Італійська заправка з сиром Соус підходить не лише для салатів з овочів і макаронів, а й для закусок антипасто (закуска в італійській кухні) і маринування риби та птиці. Інгредієнти: 2/3 склянки оливкової олії; 1/4 склянки червоного винного оцту; 3 столові ложки дрібно тертого пармезану; 1 столова ложка свіжої нарізаної петрушки; 1/4 середньої нарізаної цибулі; сік 1/2 лимона (приблизно 2 столові ложки); 1 столова ложка подрібненої свіжого базиліку; 1 столова ложка подрібненої свіжого орегано; 1 зубчик часнику дрібно нарізаного; 1 чайна ложка меду; 1 чайна ложка солі; 1/4 чайної ложки чорного перцю. Рецепт приготування: Змішати всі інгредієнти в банку з кришкою і струсити. Продукти також можна збити за допомогою блендера. Дати соусу охолонути в холодильнику.
2 3

Комментариев нет:

Отправить комментарий