Рекордну 2-кілометрову піцу приготували в італійському Неаполі. Досягнення потрапило до Книги рекордів Гіннеса, а поласувати традиційною італійською стравою змогли усі, хто прийшов подивитися як її готують. Дві тонни борошна, стільки ж моцарели та 1,5 тонни томатів і ще 200 літрів олії, а також ящичок базиліку – і рецепт найбільшої піци у світі готовий. Аби приготувати рекордну Маргариту до Неаполя з'їхалось більше 400 піццайолів з усієї Італії. Робота кипіла 6 годин. Щоб спекти двокілометровий корж довелось навіть спеціально змайструвати моторизовану дров'яну піч. Після ретельних замірів суворе журі визнало – піца на 300 метрів перевершила попередній рекорд, встановлений у Мілані. Для неаполітанців перемога стала справою честі, адже їхнє місто по-праву вважається батьківщиною правдивої піци. Вперше цю страву приготували тут ще далекого 1520-го року. Після приготування піцою почастували усіх присутніх, а все, що залишилось – розіслали в благодійні організації, які опікуються нужденними. +Відео
2 3
Комментариев нет:
Отправить комментарий